Feestband Brabant

Dorpsstraat ons Dorp is al meer dan 10 jaar niet meer weg te denken uit de Brabantse coverband-scene. Wij spelen alle nummers die je maar kan bedenken. De enige voorwaarde die we stellen: het nummer moet sfeerverhogend zijn. Tijdens de Corona Lockdown hebben wij ook een steentje bijgedragen.

Meezingen, mee dansen, meespelen…. daar zorgen we voor. Wij kunnen met recht zeggen: Dorpsstraat ons Dorp is de feestband van Brabant!

Coverband bruiloft

Je zoekt een live band voor je bruiloft? Juist voor een bruiloft wil je de beste coverband om de avond onvergetelijk te maken. Wij hebben al op vele bruiloften de dansvloer vol gekregen. Hoe we dat doen? We spelen precies de nummers die jullie willen. Naast onze vaste repertoire spelen we juist jullie nummers: ‘u vraagt, wij draaien’ principe noemen we dat. Dit mag letterlijk alles zijn. We hebben ooit op een bruiloft René Schuurmans – Laat de Zon in je Hart en Ram Jam – Black Betty als verzoek gehad, niets is te gek. Een goede coverband voor de aanstaande bruiloft maakt het feest helemaal compleet.

Band bedrijfsfeest

Voor veel bedrijven hebben wij de sfeer erin gekregen.  Meteen vlammen en direct aansluiting vinden bij je collega’s. Er zijn vast collega’s die zelf ook een instrument spelen. Vinden zij het leuk om op het podium te komen en een nummer mee te spelen? Laat dat dan vooral weten en dan mogen ze meespelen. De perfecte manier om de kans te krijgen om je collega’s te laten zien wat je allemaal in huis hebt!

Coverband boeken

Voor welke gelegenheid je een goede coverband zoekt: Dorpsstraat ons Dorp past altijd. Wil je meer informatie over de kosten van ons? Deze feestband direct boeken? Klik dan op onderstaande button of stuur een bericht / bel met 06 – 22 77 86 11.