Coverband voor feest

 

Iedereen kent het, iedereen zingt het mee, iedereen zal er op dansen. Als coverband voor feesten willen wij ervoor zorgen dat iedereen meedoet, dat lukt! Door de frisse muziekkeuze van golden oldies tot hedendaags: het is een feest der herkenning

In een razend tempo worden de nummers gespeeld en we schromen de moeilijke stukken in nummers niet. Te moeilijke solo van Sweet Child o’Mine? Niet voor ons. De modulatie in Living On A Prayer op het eind? Geen probleem voor ons. Wij spelen het nummer in zijn geheel. 

Allround coverband

Bij het zoeken naar een coverband zijn er natuurlijk veel eisen, het mag niet teveel rock zijn, er moet ook wel muziek van tegenwoordig worden gespeeld én…. is het een leuke & gezellige band om naar te kijken? Het oog wil ook wat. Wij bewegen en springen op het podium maar komen net zo graag tussen jullie staan in het publiek.

Wij kunnen zeggen dat we een bruiloftband zijn, band voor bedrijfsfeesten en voor als je een live band voor evenementen. We zullen nooit op ons horloge kijken en zeggen: precies 2,5 uur gespeeld en klaar. Het feest moet echt klaar zijn, dan stoppen we. Met vele jaren ervaring en talloze feesten achter de rug voelen wij het publiek feilloos aan. Dat verstaan wij onder de noemer allround coverband.

Het gaat er ons om dat je feest dat beetje extra krijgt wat het verdiend. Met dat doel komt Dorpsstraat ons Dorp naar jullie toe. Ben je al bekend met het Dorpsstraat ons Dorp concept? Dan weet je wat we bedoelen!

Wil je meer informatie over ons repertoire, eventueel kosten van een avondvullend programma of iets anders. Klik dan op onderstaande contact knop of stuur een bericht / bel met 06 – 22 77 86 11.